CoverUp!

CoverUp_logoNeem 10 enthousiaste muzikanten, steek ze in een mooi jasje, zet ze op een podium en geef ze de ruimte om te knallen, dat is CoverUp!

Deze coverband is sinds het ontstaan in januari 2011 flink gegroeid, niet alleen qua aantal bandleden (gestart met 6 man), maar ook zeker qua repertoire en kwaliteit. Ze zijn niet meer weg te denken uit het covercircuit. Met tien man, nou ja vooruit 2 vrouwen en 8 mannen, maken zij van ieder optreden een wervelende show waar de energie, de muzikaliteit, het plezier en het enthousiasme van af spat. Een formatie die goed op elkaar is ingespeeld en grote ideeën en toekomstplannen heeft welke in veel gevallen in slechts weken van tijd uitgevoerd worden.

Buiten in de stromende regen, binnen met tropische temperaturen elk klimaat kan uitgroeien tot een CoverUp! klimaat.

Het CoverUp! klimaat staat garant voor een bruisende show vol herkenbare meezingers, swingende – voetjes van de vloer – discoklassiekers, echte rocksongs en sentimentele ballads. Een wervelende show waarbij men niet stil kan blijven staan en de kelen schor gezongen worden, het dak gaat er iedere keer weer af!

Joyce van Riel: Vocals
Stefan van Eijk: Vocals
Bram Schoormans: Bass guitar/Backing vocals
Vincent Timmermans: Guitar
Joris Jansen: Drums
Bart van de Griendt: Toetsen