Hoe, Wat, WanneerZo werken wij!
 
Wanneer kunt u bestellen?
Uw bestelling kunt u tot 5 werkdagen voor levering zowel telefonisch als per e-mail plaatsen. Opties graag zo spoedig mogelijk doorgeven
Bevestiging van bestelling: Van iedere door u geplaatste bestelling en/of wijziging ontvangt u een gedetailleerde versie per e-mail. U dient deze versie nauwkeurig te controleren en voor akkoord per e-mail terug te sturen.
 
Spoedbestellingen / wijzigingen
Voor spoedbestellingen (minder dan vijf werkdagen voor levering) of wijzigingen neemt u contact op met De Viersprong. In overleg zullen dan de mogelijkheden besproken worden.
 
Dagverse producten
Aangezien De Viersprong  met dagverse producten werkt, kan het zijn dat deze niet voorradig zijn of door uitzonderlijke omstandigheden buitenproportioneel kostbaar zijn. Wij behouden ons daardoor het recht deze te vervangen voor een gelijkwaardig product.
 
Hoe annuleert u een bestelling?
Annuleringen kunt u alleen telefonisch én per e-mail doorgeven. Let op! Indien een bestelling, om welke reden dan ook, geheel of ten dele wordt geannuleerd is de opdrachtgever verplicht een schadeloosstelling te betalen volgens onderstaand schema, berekend over de aanneemsom of het geannuleerde deel daarvan:
Annulering zonder kosten is mogelijk tot 4 dagen voor levering.
Bij annuleringen 3 dagen voor levering zal 25% van de order in rekening worden gebracht.
Bij annuleringen 2 dagen voor levering zal 50% van de order in rekening worden gebracht.
Bij annuleringen 1 dag voor levering zal 75% van de order in rekening worden gebracht.
Bij annuleringen op de dag van levering zal 100% van de order in rekening worden gebracht.
Bij fullservice partijen zullen alle reeds gemaakte kosten 100% in rekening worden gebracht.
U kunt tot 4 dagen voor aanvang het aantal personen kosteloos wijzigen, Daarna worden het aantal personen wat opgegeven is berekend.
 
Minimale afname
In deze prijslijst zijn de prijzen per persoon vermeld, tenzij anders aangegeven. Voor het hele assortiment geldt een minimale afname van 25 personen, tenzij anders aangegeven.
Wilt u een bestelling plaatsen voor minder dan het minimale aantal personen, neem dan eerst contact op met De Viersprong.
 
Servies en bestek
Bij een buffet worden standaard geen borden en bestek geleverd. Voor € 1,00 per persoon kunt u dit erbij reserveren. Heeft u bij uw buffet ook soepkoppen en lepels nodig, is dit € 1,50 per persoon.
 
 
Buffetten
De warme componenten van de buffetten worden altijd warm aangeleverd. Wij leveren alles compleet inclusief opscheplepels, shaving dishes en andere materialen die voor het buffet nodig zijn. U controleert de volledige bestelling bij ontvangst samen met de chauffeur.
 
Transport
De bezorgkosten binnen de gemeente Dongen zijn gratis met een maximum van twee ritten (heen en retour). Voor eventuele extra ritten en bestellingen buiten de gemeente Dongen  zijn wij genoodzaakt een kilometervergoeding van €0,50 p. km. in rekening te brengen (van postcode naar postcode, ANWB).
 
Afwaskosten
Prijzen in onze prijslijst zijn inclusief afwaskosten van de buffetmaterialen (opscheplepels, shaving dishes en andere materialen die voor het buffet nodig zijn).
Schoonmaakkosten serviesgoed, glaswerk en bestek  zijn € 1,50 p.p.
Bij vuil retour verzoeken wij u de schalen te ontdoen van restanten.